A vezetés élményének szenteltük.

A raligyőztes i20 Coupe WRC versenyautó által ihletett, vadonatúj i20 N a versenypályákon edzett teljesítménnyel teszi izgalmasabbá az életét, és adrenalinnal fűszerezi a mindennapjait.

 1. The all-new Hyundai i20 N, seen from the front, turning a curve on a race track.

  Tökéletes kanyarbetyár.

  A nagyteljesítményű 1,6 literes GDI turbómotorral szerelt, 204 lóerős, vadonatúj i20 N ugyanolyan ellenállhatatlan, mint az alapját képező rali versenyautó.

 2. The all-new Hyundai i20 N, seen from the rear, driving a race track.

  A mindennapok sportautója.

  A teljesítmény oltárán nem kell feláldoznia a praktikumot: az i20 N a Hyundai kategóriaelső kapcsolódási és biztonsági szolgáltatásaival szavatol élvezetes, biztonságos utazást.

 3. An image of the all-new i20 N styled like a sports car.

  Készen áll a versenypályára.

  Használja a városban - vagy a versenypályán. Az i20 N nem csupán megjelenésében sportos: menetteljesítményei lenyűgözőek, és mindig rendelkezésére állnak.

  Ez a motorhang zene füleinek.

  Minden gyorsítást mély üvöltés kísér: a vadonatúj i20N nagyteljesítményű motorja gázadásra a hangját is kiereszti. A mindennapokban békésebb hangzásra vágyna? A kipufogóhang a választott üzemmódtól függően változik.

  Menetteljesítmények.

  0-ról 100 km/órára mindössze 6,2 másodperc alatt: a vadonatúj i20 N magára vonja a tekinteteket.

  Biztonság.

  A teljesítmény és a biztonság tökéletes párosa: az i20 N a Hyundai fejlett aktív biztonsági szolgáltatásait nyújtja.

  Kapcsolódás.

  A motorsport adatrögzítő rendszer révén valós időben olvashatja le menetadatait, míg az opciós 10,25 colos LCD érintőképernyő menet közben is teljes körű online kapcsolódást kínál.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj i20 N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  6d Future Proof With All Models

  A jövőre felkészített motortechnológia.

  Euro 6d-TEMP minden Hyundaiban. Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai modell hajtáslánca teljesíti az EURO 6d-TEMP károsanyag-kibocsátási normát. Az EURO 6d-Temp a WLTP laboratóriumi tesztciklust az RDE (valós menet-emissziók) közúti emisszióméréssel egészíti ki.

  Komoly erő a maximális szórakozásért.

  A vadonatúj i20 N-t úgy fejlesztették ki, hogy megdobbantsa a szívét. Lépjen a gázpedálra, és azonnal megérzi - és meghallja - a motorsportos alapjait az autónak. 204 lóerős, 1,6 literes turbó GDi motor hajtja, amely 275 Nm maximális nyomatékkal rendelkezik - imádni fogja az azonnali visszajelzést és a lenyűgöző teljesítményt, a nagyobb nyomatékot és teljesítményt alacsonyabb fordulatszám mellett.

  Árajánlatkérés Tesztvezetés