Az elektromos innováció szépsége.

A lélegzetelállítóan szépséges, lenyűgözően fejlett IONIQ 5 újraalkotja a közönség véleményét az elektromos járművekről. A tanulmányautókra jellemző megjelenést intelligens technológiák lenyűgöző választékával társító IONIQ 5 gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően új távlatokat nyit meg Ön előtt.

 1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV with its futuristic design from the front.

  Felvillanyozó dizájn.

  A 45 elektromos tanulmányautó futurisztikus formaterve által ihletett IONIQ 5 kecses érzékisége újraalkotja a Hyundai dizájnhagyományait a jövő számára.

 2. Schematic of Hyundai's E-GMP platform for electric vehicles like the new IONIQ 5 electric CUV.

  Az E-GMP platform.

  Gyorsabb töltés, nagyobb hatótávolság, jobb vezethetőség és tágasabb belső tér – mindezt kínálja a Hyundai forradalmian újszerű, kifejezetten elektromos járművekhez fejlesztett elektromos moduláris padlólemeze.

 3. Hyundai's IONIQ 5 electric midsize CUV interior seen from above.

  Intelligens élettér.

  A kifejezetten elektromos járművekhez tervezett platformnak köszönhetően olyan belső teret tervezhettünk, amely soha nem látott utazási élményt biztosít, újraalkotva az élettér és a mozgástér fogalmát.

  Megérkezett az elektromos mobilitás jövője.

  A lélegzetelállító formatervet és menetdinamikát, valamint ultragyorsan tölthető, 800 voltos akkumulátor-rendszert kínáló, úttörő elektromos kompakt szabadidőjármű teljesítménye megbabonázó. Olyan élvonalbeli, új platformra épül, amely az elektromos mobilitás elterjedésének korában túlzás nélkül technológiai mérföldkőnek tekinthető.

  Mi az az elektromos jármű

  Az IONIQ 5 úgynevezett akkumulátoros elektromos gépkocsi, avagy angol rövidítéssel BEV (battery electric vehicle.) A tisztán elektromos üzemű járművek, mint az IONIQ 5, egyáltalán nem használnak elégethető üzemanyagot, emiatt használatuk közben nem keletkezik káros anyag. És mivel sem tengelykapcsolóval, sem sebességváltóval nem rendelkeznek, karbantartási költségeik jelentősen kedvezőbbek, a bőséges forgatónyomatéknak köszönhetően pedig kiválóan gyorsulnak álló helyzetből. Ez a dinamikus, zökkenőmentes gyorsítóképesség rendkívül izgalmassá teszi a vezetésüket.

  1. A young couple standing next to their Hyundai IONIQ 5 as it is charging in a residential city street.

   Zéró károsanyag-kibocsátás.

   Mivel az IONIQ 5 sem benzint, sem gázolajat nem fogyaszt, használat közben egyáltalán nem bocsát ki káros anyagot, miközben egyhuzamban akár 481 kilométert képes megtenni.

  2. A man grabs the charging cable from the frunk in the front of his Hyundai IONIQ 5.

   Nincs olajcsere. Kisebb karbantartási igény.

   A villanyautóknak nincs olajteknője, nincs sebességváltója, és nincs katalizátora sem: így nincs szükség olajcserére, és kedvezőbbek a karbantartási költségek.

  3. A Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV passing another car on a country road.

   Azonnali gyorsítóképesség.

   Az autó rendkívül fürgén rajtol: a sportos gyorsítóképesség élvezetessé teszi a vezetést. Az IONIQ 5 kétmotoros, összkerékhajtású, 72,6 kWh-s akkumulátorral szerelt kivitele 5,2 mp alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára.

   The digital cluster, touchscreen and head-up display inside the Hyundai IONIQ 5 from the driver's point of view.

   A biztonság új szintje.

   A Hyundai modellkínálata a biztonság legmagasabb szintjét nyújtja, hála a biztonsági és vezetőtámogató funkciók széles körének, beleértve a 2. szintű autonóm biztonsági technológiákat.

   A man, looking at his cell phone while he approaches his Hyundai IONIQ 5 parked in the street.

   Annyira online, amennyire csak szeretné.

   Az IONIQ 5 ösztönösen kezelhető, intelligens technológiák lenyűgöző kínálatával gondoskodik az utasok és a technológiák zökkenőmentes online csatlakozásáról.

   A woman resting in the reclined passenger seat insider her Hyundai IONIQ 5 electric CUV.

   Intelligens és praktikus. Lenyűgöző komfort.

   A Hyundai tervezői vadonatúj élményként értelmezték újra az utasteret, amely intelligens kényelmi funkciókat és bámulatos kényelmet kínál.

   Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV travelling along a country road.

   Felvillanyozó teljesítmény.

   A Hyundai modellkínálata a biztonság legmagasabb szintjét nyújtja, hála a biztonsági és vezetőtámogató funkciók széles körének, beleértve a 2. szintű autonóm biztonsági technológiákat.

   Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

   Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 5 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorra 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

   IONIQ 5 garancia
   Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty
   Árajánlatkérés Tesztvezetés