Az elektromos Streamliner.

Az összetéveszthetetlenül kecses, semmihez sem fogható vadonatúj IONIQ 6 az elektromos mobilitás új korszakát rajzolja ki. Streamliner formavilága és tudatosan, oltalmazó selyemgubóként kialakított belső tere olyan személyre szabott, rugalmasan alakítható környezetet biztosít, amely újraalkotja az utazás élményét.

Hyundai IONIQ 6, 2023 World Car of the Year, World Electric Vehicle & World Car Design of the Year
Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty

Háromszoros győzelem az IONIQ 6 számára a 2023-as World Car Awardson.

Az IONIQ 6 hármas győzelmet aratott a 2023-as World Car Awardson, és elnyerte a következő díjakat: "A Világ Év Autója", "A Világ Év Elektromos Járműve" és "A Világ Év Autóipari Formaterve". Az IONIQ 6-ot a 100 autóipari újságíróból álló zsűri az erős érzelmi vonzerő, az aerodinamikus formatervezés és a belső tér ésszerű, tudatos kialakításának kombinációjáért ismerte el. Ezzel a győzelemmel a Hyundai IONIQ 6 az IONIQ 5 2022-ben elért kitűnő eredményét ismételte meg.

Az ultragyors töltés és az extrém hosszú hatótávolság párosa.

Gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően az IONIQ 6 új távlatokat nyit meg Ön előtt. A mobilitási szükségletekhez és a kívánt teljesítményhez igazodva az IONIQ 6 kétféle akkumulátor-kapacitással, illetve hátsó- vagy összkerékhajtással választható. Az innovatív 800V-os akkumulátor rendszer jóvoltából Ön is átélheti a villámgyors töltés rugalmas luxusát: így a lehető legkevesebb időt kell a töltőre csatlakoztatva töltenie.
 1. Az IONIQ 6 modell 614 km-es* hatótávolságára utaló ikon.

  Akár 614 km hatótávolság.

  A rendkívül alacsony, mindössze 0,21-es közegellenállási együtthatónak és az élvonalbeli elektromos hajtási rendszernek köszönhetően az IONIQ 6 hatótávolsága elérheti a 614 km-t.*

 2. The Hyundai IONIQ 6 electric midsize CUV has a top speed of 185km/h.

  Ultragyors töltés.

  Töltsön kevesebb időt töltéssel. Az innovatív 800V-os akkumulátor rendszer a ma elérhető egyik leggyorsabb töltési folyamatot teszi lehetővé: mindössze 15 perc alatt 351 km-re elegendő energiát vehet magához az autó!

 3. Az IONIQ 6 modell 0-100 km/óra gyorsulásának szintidejét: 5,1 másodpercet jelző ikon.

  Élvezze a lenyűgöző gyorsulást.

  Készüljön fel a nem e világi menetteljesítményekre. Az IONIQ 6 mindössze 5,1 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/óra sebességre (összkerékhajtású modell, 77,4 kWh-os, nagy hatótávolságú akkumulátorral.)

  Hölgy a Hyundai IONIQ 6 utasterében - egyik keze a kormánykeréken - beköti a biztonsági övét.

  Tegye egyedivé a vezetés élményét.

  Módosítsa kedve és igényei szerint a kormányérzetet, a teljesítményszintet, a gázpedál érzékenységét, illetve - összkerékhajtású kivitelekben - a hajtási módozatot.

  Tér. Stílus. Kifinomultság.

  Fedezze fel a személyre szabott komfort új szintjét. Az IONIQ 6 gubószerűen kialakított belső terében soha nem tapasztalt utazási élmény vár Önre. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy tervezőink megnyújtsák a modell utasterét, és ezzel optimális lábteret, illetve térérzetet biztosítsanak. A kétszínű környezeti hangulatvilágítás olyan pihentető, komfortos légkört teremt, amelyet bármikor pillanatnyi hangulatához igazíthat.
  A Hyundai IONIQ 6 belső terének gyártásához felhasznált cukornád-darabok.

  Környezetbarát anyagok.

  Az utastérben öko-bőrt, PET-palackokból készített szövetkárpitot, illetve újrahasznosított halászhálókból gyártott szőnyegeket találunk, míg a nyersanyagok egy részét cukornádból nyerték ki.
  The Hyundai IONIQ 6 four-door electric sedan placed with a sloping roof and streamliner design.

  Kifinomult Streamliner.

  A Prophecy elektromos tanulmányautóval megelőlegezett, kecsesen lejtő tetővonal és a Streamliner kialakítás még sportosabbá teszi a különleges elektromos szedán dinamizmusát.
  A Hyundai IONIQ 6 hátsó része az elliptikus szárnyat mintázó hátsó légterelővel, piros LED világítással.

  A repülés ihlette hátsó légterelő.

  Az elliptikus szárnyat mintázó hátsó légterelő üvegszerű, átlátszó anyagokból készült, amelyek kihangsúlyozzák a modell egyedi LED-es karaktervilágítását.

  Korszakalkotó technológia a fokozott biztonságért és kényelemért.

  Az IONIQ 6 az egyedülálló, ötletes és élvezetesen használható, ultramodern kényelmi, biztonsági és kapcsolódási funkciók széles választékával újraalkotja a mobilitás fogalmát.
  woman with brown t-shirt and green skirt in the driver's seat of the Hyundai IONIQ 6

  Autonóm vezetési technológia.

  Az IONIQ 6 2. szintű autonóm vezetési technológiával rendelkezik. Az erre szolgáló Második szintű Autópálya asszisztens funkció szabályozza a jármű sebességét és követési távolságát, és támogatja a sávváltást.
  digital side mirrors inside the Hyundai IONIQ 6 electric vehicle

  Digitális külső visszapillantó tükrök.

  Az opcióként rendelhető digitális külső visszapillantó tükrök kamerával és az utastérben elhelyezett monitorral váltják ki a hagyományos optikai tükröket. Ez jobb látási viszonyokat és kedvezőbb légellenállást eredményez.
  man with white suit and green t-shirt is laying on the 8-way adjustable seat of the Hyundai IONIQ 6

  Pihenőfotelek.

  Helyezze magát kényelembe. Az első ülések nyolc irányban állíthatók, és egyetlen mozdulattal teljesen sík alvópozícióba fektethetők.  
  Bluetooth icon of the Hyundai IONIQ 6

  Többpontos Bluetooth kapcsolódás.

  Egyszerre akár két készülék is csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül, így a felhasználók könnyedén válthatnak a zenék között.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 6 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorra 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  Árajánlatkérés Tesztvezetés