Úttörő formaterv. Felvillanyozó teljesítmény.

Köszöntjük a forradalomban. A vadonatúj Tucson nem csupán az elődmodell evolúciója: teljes körű dizájn-forradalmat képvisel. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The different engine types of the all-new Hyundai Tucson compact SUV, with hybrid options.

  Villamosított hajtásláncok.

  Energizáljuk a választási lehetőségeket. Válasszon a szegmens legsokszínűbb villamosított hajtáslánc-kínálatából, a 48 voltos benzines és dízel mild hibridtől kezdve a hibriden át a plug-in hibridig.

 2. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.

  Úttörő formaterv.

  Dinamikus, geometrikus formavilága, éles törésvonalai és a világon elsőként alkalmazott parametrikus rejtett lámpatestek együtt különlegesen erőteljes megjelenést kölcsönöznek a modellnek.

 3. The advanced driver-assistance systems of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Kategóriaelső biztonság.

  A vadonatúj Tucson a kategória legkiválóbb fejlett vezetőtámogató rendszereit, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagját kínálja, így minden eddiginél nagyobb biztonságban érezheti magát.

  Koncepciójárműből lett forradalmian újszerű szabadidőjármű.

  A vadonatúj Tucson progresszív formanyelve a 2019. évi Los Angeles-i AutoMobility kiállításon bemutatott, sokat méltatott Vision T szabadidőjármű-tanulmányból merített ihletet. A tanulmányautó éles törésvonalai és futurisztikus formavilága jól felismerhetők a merész új kompakt szabadidőjárműben, amely az első olyan szabadidőjármű a Hyundai kínálatában, amelyet a vállalat új 'érzéki sportosság' formanyelvét követve fejlesztettek ki.

  Design sketch of the all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.
  Design sketch of the all-new Hyundai Tucson compact SUV futuristic cockpit.
  Úgy tekintünk a vadonatúj Tucsonra, mint fontos mérföldkőre a Hyundai formai evolúciójának útján, mint a leendő Hyundai modellek mértékadó előfutárára.

  - SangYup Lee, a Hyundai globális formatervezési központjának a vezetője, a Hyundai Motor Company alelnöke -

  The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

  A leggazdagabb villamosított hajtáslánc.

  Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő opciót. Válasszon a 48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid hajtásláncok közül.

  The high-speed wireless charging compartment inside the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Kapcsolódás.

  Fedezze fel az olyan új, intelligens technológiai megoldásokat, mint a 10,25 colos navigációs képernyő, a 10,25 colos digitális műszeregység vagy az érintésérzékeny középkonzoli kezelőfelület.

  The safety and advanced driver-assistance systems of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Biztonság.

  A legmodernebb, élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerekkel felszerelve.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj Tucson is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj Tucson nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  The all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV pictured from the side.
  Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty
  An illustration of the Euro 6d emission standards for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  A jövőre felkészített motortechnológia.

  Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai Tucson teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

  Árajánlatkérés Tesztvezetés