A hibrid új generációs stílusa.

A megújult, átgondolt új Kona Hybrid új szintre emeli elődjének díjnyertes, plasztikus vonalvezetését; a továbbfejlesztett stílust a legmodernebb, intelligens technológiák: élvonalbeli kapcsolódási és biztonsági jellemzők egészítik ki.

Összefoglalás.

Innovatív hibrid hajtásláncának köszönhetően az új KONA Hybrid lenyűgöző megjelenéséhez igen kedvező üzemanyag-fogyasztás társul. A kecses új stíluselemekkel és a legmodernebb, intelligens technológiai megoldásokkal - így élvonalbeli vezetőtámogató funkciókkal és ösztönösen kezelhető kapcsolódási szolgáltatásokkal - megújult, sokoldalú szabadidőjárművel stílusosan utazhat - messzebbre, takarékosabban.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Front view of the new Hyundai Kona Hybrid with its robust SUV signature and unique style

  Dizájn.

  Az új Kona Hybrid merész, progresszív stílusa még áramvonalasabb, még sportosabb megjelenést eredményez, megőrizve a modell robusztus crossoveres jellegét és egyedülálló formatervét.

 2. The new 48-volt mild hybrid powertrains in the new Hyundai Kona Hybrid

  Kiváló üzemanyag-fogyasztás.

  Ki mondta, hogy a tisztább autózás unalmas? Az innovatív hibrid hajtáslánc igen kedvező üzemanyag-fogyasztást és lenyűgöző teljesítményt biztosít.

 3. Birds-eye-view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV offering plenty of room

  Sokoldalú szabadidőjármű

  Az új Kona Hybrid kompakt szabadidőjármű kompromisszumok nélküli teret kínál. A tágas utastér mellett a csomagoknak is bőven jut hely, köszönhetően a csomagtér kibővített kapacitásának.

  Mi az a hibrid?

  Az új KONA Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik. A kettő együtt, egy nagyteljesítményű akkumulátor támogatásával biztosít kiváló üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást. A rendszer zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között, olykor mindkettőt egyszerre működtetve. A regeneratív fékrendszer elemeként a villanymotor a jármű lassításában is szerepet vállal, és eközben tölti az akkumulátort.

  The petrol engine and the electric motor in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.
  The cutting-edge Advanced Driver Assistance Systems of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Még biztonságosabb

  A fejlett vezetőtámogató rendszerek kibővített kínálatával még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhatnak.

  The new Hyundai Kona Hybrid compact SUV can be controlled with Bluelink®.

  Élvonalbeli kapcsolódás.

  A Bluelink® segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi és parkolási adatokkal, valamint számos egyéb információval szolgálnak.

  KONA, KONA N Line, és KONA Electric.

  Ahogy tetszik. A Hybrid változat mellett az új Kona két másik villamosított hajtáslánccal: 48 voltos mild hibridként, illetve tisztán elektromos járműként is elérhető. Ha pedig sportosabb vezetési élménnyel párosítaná a Kona díjnyertes dizájnját, a dinamikus, motorsport-ihletésű N Line kivitel mostantól az új Konához is elérhető.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  The new Hyundai Kona Electric compact SUV getting charged.

  Hyundai, villamosítva.

  Nem biztos abban, hogy Önnek valók az elektromos járművek? Ismerje meg őket alaposabban.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, az új Kona Hybrid is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorra 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb

  Rear view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV in Surfy Blue.
  Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty.
  1
  Badge of the Hyundai 6d infographic.

  A jövőre felkészített motortechnológia.

  Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai Kona teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

  Ismerje meg részletesen az új KONA Hybrid szabadidőjárművet.

  Árajánlatkérés Tesztvezetés