Nagyobb, merészebb, dinamikusabb.

Futurisztikus, újszerű megjelenés, dinamikusabb kiállás, még tágasabb belső tér: az elődjénél nagyobb, merészebb szabadidőjármű minden kalandra készen áll; élvonalbeli, intelligens technológiák sora mellett a kategória legsokszínűbb hajtáslánc-választékát nyújtja. Találja meg az Önhöz tökéletesen illő KONA szabadidőjárművet!
Három új Hyundai KONA – a KONA Hybrid, a KONA, és a KONA N-Line – egy közös képen
 1. Generic Icon of the Hybrid Powertrain

  A vadonatúj KONA Hybrid.

 2. Icon showing Petrol Diesel Powertrain

  A vadonatúj KONA.

 3. A vadonatúj KONA N Line ikonja, benne az N Line logóval.

  A vadonatúj KONA N Line.

  Még több hely, még több lehetőség.

  A vadonatúj KONA fejlesztésekor a Hyundai szokatlan utat választott: először az akkumulátoros elektromos változatot készítettük el, és ennek az innovatív szemléletnek a szépsége minden modellváltozatban testet ölt. A kecsesen megformált, vadonatúj KONA letisztult, karakteres orrkialakítása és áramvonalas, lendületes vonalai kihangsúlyozzák a modell futurisztikus formatervét. A KONA nagyobb és merészebb lett: a vadonatúj szabadidőjármű megnövelt méretei még robusztusabbá teszik ikonikus formai karakterét.

  Karakteres formaterv.

  A letisztult, jellegzetes orrkialakítást Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A motorházfedél teljes szélességében húzódó fényív még dinamikusabb kiállást kölcsönöz az autónak.

  Stílusos és tágas.

  A lehető legtágasabb belső tér érdekében a vadonatúj KONA továbbfejlődött: szélesebb és hosszabb lett, a második üléssoron bőséges láb- és válltér várja az utasokat.

  Fejlett, intelligens technológiák.

  A vadonatúj KONA ultramodern, intelligens technológiák lenyűgöző portfolióját kínálja, új mércét állítva a városi szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási és ötletes kényelmi funkciókat, amelyeket élvonalbeli biztonsági jellemzők, valamint fejlett vezetőtámogató rendszerek egészítenek ki. A KONA az első olyan Hyundai modell, amely megkapta az új online fedélzeti navigációs vezetői környezetet, amely új generációs vezeték nélküli szoftverfrissítést (OTA) kínál. A vadonatúj KONA Európában digitális indítókulccsal is elérhető lesz.

  Fedezze fel a fokozott nyugalmat.

  Ismerje meg a Hyundai Smart Sense fejlett vezetőtámogató rendszereit és biztonsági szolgáltatásait.

  Fedezze fel az élvonalbeli kapcsolódási megoldásokat.

  Fedezze fel a vadonatúj KONA új generációs kapcsolódási funkcióit.
  Árajánlatkérés Tesztvezetés