Autóversenyzés Hyundai módra.

A Hyundai a ralisportban és a pályaversenyzésben egyaránt jelentős sikereket ért el. A motorsport lehetővé teszi a versenyautók és a személyautók fejlesztése során szerzett tapasztalatok és ismeretek kölcsönös kicserélését és alkalmazását; az elektromos autóversenyzés pedig izgalmas új korszakot nyit nem csupán a Hyundai Motorsport, de a fenntartható mobilitás számára is.

The new ETCR Elantra from the side, displaying performance and sustainability.

A teljesítmény és a fenntarthatóság kombinációja.

A tisztán elektromos versenyautók, mint például a Veloster N ETCR, az élő bizonyítékai annak, hogy igenis lehetséges nagyteljesítményű elektromos járművet építeni.

N – Teljesítményre született

A Hyundai közúti típusain, valamint WRC és TCR versenyautóin is megjelenő N márkanév tisztelgés a Nürburgring versenypálya, illetve a Hyundai koreai kutatás-fejlesztési központja, Namyang előtt. Az N logó grafikájában a sikán jelenik meg, ezzel utalva azokra a kihívásokra, amelyekkel a WRC, TCR és Rally2 pilótáknak a versenypályán, az i20 N, i30 N és KONA N vezetőinek pedig a közutakon kell szembenéznie.

Az N logó mellett a Hyundai Motorsport hagyományos színei is összekötik ezeket. A megjelenés alapjául szolgáló ‘Performance Blue’ fényezés szerves része az N modellcsalád személyiségének.

The sporty i20 N and the i30 N TCR in a collage.
The Hyundai i20 N WRC rally race car driving around a corner fast next to a steep abyss.

WRC rali világbajnokság

A Hyundai i20 N WRC Rally1 versenyautó padlógázon vezeti át a márkát az FIA WRC új korszakába.

The Hyundai i20 N FIA WRC Rally1 challenger showing us high-performance driving on the racetrack.

TCR túraautó-versenyzés.

Az i30 N TCR, ELANTRA N TCR, VELOSTER N TCR és VELOSTER ETCR modellek révén a Hyundai Motorsport meghatározó szereplője a TCR pályaversenyzésnek.

The Hyundai i20 N WRC Rally2 challenger showing us serious airtime on a dirt road.

Rally2.

A Hyundai i20 N Rally2 versenyautó nemzetközi, regionális és országon bajnokságokban versenyez.