A jelen villamosításától
a jövő mobilitásának megalkotásáig.

A Hyundai nem pusztán A-ból B-be viszi el Önt; a mából a holnapba repítjük el. A nagy hatótávolságú elektromos közlekedéstől a mobilitás jövőjéig. A kényelmes és praktikus robotikai megoldásoktól az emissziómentes légi közlekedésig. A hidrogén üzemű járművektől a fenntartható társadalomig. Hiszen a fejlődés számtalan különböző alakot ölthet, a Hyundai számára azonban minden, amivel foglalkozunk, ugyanazt az egyetlen célt szolgálja: feltöltjük energiával ügyfeleink világát.

Fedezd fel a Hyundai világát.

Új technológiák fejlesztésétől az égbolt meghódításáig.

A Hyundai nemcsak a jövő mobilitásának a fogalmát alkotja újra, de az energiaellátás lehetőségeit is. A városi közlekedés levegőbe emelésétől a praktikus és kényelmes robotikai megoldások kifejlesztéséig. Az autonóm közlekedéstől a metamobilitásig, amelyben robotikai rendszerek teremtenek kapcsolódási pontot a virtuális világ és a valóság között. Képessé tesszük a jelen és a jövő társadalmát arra, hogy hatékonyabban, autonóm és fenntartható módon közlekedjen.
The Hyundai KONA Electric and KONA Mild-Hybrid driving next to each other

Városi légiközlekedés (Urban Air Mobility, UAM): új magaslatokba emelkedünk.

A városi légiközlekedés szárazföldi szállítási lehetőségek végtelen sorával társítható, és minden esetben enyhíti a nagyvárosok forgalmát. Az alacsony zajszintű mobilitási megoldás emissziómentes, kényelmes és praktikus alternatívát kínál.

A man standing next to a Hyundai IONIQ

Az emberiség a mobilitással fejlődik. Stratégiai kapcsolatok: Boston Dynamics és CRADLE.

A Hyundai azért vásárolta fel a Boston Dynamics robotikai vállalatot, és azért hozta létre a CRADLE elnevezésű, globális innovációs közösséget, hogy kiterjessze a jövőbeli mobilitási megoldások fejlesztésére irányuló törekvéseit. A Boston Dynamics technológiai szakértelmét a Hyundai jövőképével társítva hamarosan számos innovatív koncepció válhat valóra.

Az autonómia szabadsága. IONIQ 5 alapú robottaxi

Az IONIQ 5 alapú robottaxit a vezető nélküli közlekedési technológiák úttörőjével és vezető szereplőjével, a Motional vállalattal együttműködésben fejlesztettük ki. A robottaxi a Hyundai gépkocsikra jellemző biztonságot és kényelmet a legmodernebb önvezető technológiákkal társítja. A vezető nélkül közlekedő gépkocsi utasaként szabadon dolgozhat vagy pihenhet, amíg oda nem ér úticéljához.

A nagy hatótávolságú elektromos közlekedéstől az ultragyors töltésig.

Zéró károsanyag-kibocsátás a használat során, lenyűgöző teljesítmény, zaj- és rezgésmentes közlekedés: csupán néhány azon okok közül, amelyek miatt megéri elektromos autózásra váltani. Ha kétségei volnának, a 2022-es Világ Év Autójának megválasztott IONIQ 5 mindet eloszlatja. Különleges, emberközpontú kialakításához élvonalbeli technológia és komfort társul. Az ultragyors töltésnek köszönhetően pedig soha többé nem kell amiatt aggódnia, hogy mikor kell feltölteni autóját.
Woman smiling, the reflection of a Hyundai IONIQ in the window

Ultragyors töltés: néhány perc a töltőn, hosszú órák az úton.

Az ultragyors töltéssel mindig az élen járhat. Akár mindössze 18 perc elég ahhoz, hogy az IONIQ 5 akkumulátorát 80%-ra töltse, a 800V-os akkumulátor-technológia jóvoltából pedig mindössze 5 perc alatt 100 kilométerre elegendő energiát vehet magához az autó*.
* A töltés időtartama az aktuális töltési körülmények - pl. töltő típusa és állapota, akkumulátor hőmérséklete, töltőponton mérhető környezeti hőmérséklet - függvényében változhat.

The Hyundai KONA Electric and KONA Mild-Hybrid driving next to each other

Utastéri komfort: kikapcsolódás bármikor, bárhol.

Dőljön hátra az intelligens térben, amelyet túlnyomórészt természetes, illetve fenntartható forrásból származó anyagok felhasználásával alakítottunk ki, a környezetbarát eljárással feldolgozott bőrtől kezdve az újrahasznosított műanyagból gyártott szövetanyagokig. Az ülések optimális szögben dönthetők hátra, így az utasok a súlytalanság pihentető élményét élhetik át.

A man standing next to a Hyundai IONIQ

Vehicle-to-Load: minden kalandot támogat

Töltse elektromos berendezéseit, elektronikus készülékeit otthonától távol a V2L adapterrel. Az elektromos kerékpártól a kempingfőzőig mindent kiszolgál, akár a jármű lekapcsolt állapotában is.

vissza
Újra kezdem
Charging a greener world. Hydrogen: The fuel of the future. The power of V2G. Our vision for 2030 Carbon neutrality by 2045 Sustainability inside out. Víziónk a fenntarthatóságról Ma Holnap
Tomorrow Today Our vision for 2030. Carbon neutrality by 2045. Sustainability inside out. Hydrogen: The fuel of the future. The power of V2G. Charging a greener world. Our Sustainability Vision

A fenntartható közlekedéstől a hidrogén alapú megoldásokat használó társadalom megteremtéséig.

A Hyundai számára a fenntarthatóság nem merül ki a termékpaletta átalakításában: tevékenységünk teljes értékláncát újragondoljuk. Működésünk minden fázisát – a nyersanyagok beszerzésétől a finom részletek kidolgozásáig – aprólékosan átgondoljuk és úgy alakítjuk át, hogy az a lehető legcsekélyebb mértékben terhelje környezetünket. Legyen szó fenntartható anyagok alkalmazásáról a gyártási folyamatban, vagy a zöld hidrogénből nyert energiával működő társadalom megteremtéséről, a mobilitás újszerű képességével kívánjuk felvértezni a jövő világát.
A man standing next to a Hyundai IONIQ

A V2G ereje.

A járműből a hálózatra (Vehicle-to-grid, V2G) technológia képessé teszi az elektromos járműveket arra, hogy tárolják a megújuló forrásokból előállított energiát, majd csúcsidőszakban visszatáplálják azt az elektromos hálózatba. Ebből nem csak az elektromos járművek tulajdonosai profitálnak: az így megvalósuló, kiegyensúlyozott energetikai rendszer az egész társadalom számára előnyöket hordoz. Újabb fontos lépés az emberiséget szolgáló fejlődés megvalósításában.

A man standing next to a Hyundai IONIQ

Fenntarthatóság, kívül-belül.

A fenntarthatóbb jövő megteremtését célzó erőfeszítéseink között kiemelt jelentőséggel bír a gyártási hulladékok újrahasznosítása, a környezetbarát anyagok alkalmazása. Festékanyagaink többek között kukoricaolajból és megújuló nyersanyagokból előállított bioműanyagokból állnak. A legapróbb részletek megtervezése során is maximális fenntarthatóságra törekszünk.

A man standing next to a Hyundai IONIQ

Hidrogén: a jövő üzemanyaga.

A Hyundai folyamatosan új energiaforrásokat keres, amivel mozgásba hozhatja a világot. A hidrogénből rendkívül jó hatásfokon állítható elő elektromos energia; a folyamat melléktermékeként csupán hő és víz keletkezik. Ezek a tulajdonságai igen vonzóvá teszik, mint zéró károsanyag-kibocsátású járművek üzemanyagát, ráadásul a hidrogén forradalmasíthatja a megújuló forrásokból származó többletenergia tárolását és átalakítását, ezért túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy új korszakot nyithat ezen a téren.

A man standing next to a Hyundai IONIQ

Jövőképünk 2030-ig

Kevesebb szöveg, sokkal több cselekvés – ennek érdekében úgy döntöttünk, 2030-ra a teljes termékkínálatunkat villamosítjuk. A Hyundai már most is két díjnyertes, tisztán elektromos modellt (IONIQ 5 és KONA Electric) kínál ügyfeleinek. Mindkettő kiemelkedő elektromos hatótávolságot, tágas és kényelmes utasteret, valamint a legújabb generációs biztonsági technológiákat nyújtja.

Karbonsemlegesség 2045-re.

A Hyundai azon célkitűzése, hogy 2045-re semlegesítsük CO2-kibocsátásunkat, gyártási tevékenységünk mellett teljes működésünk minden fázisára vonatkozik. Modellpalettánk villamosítása, valamint az új energiahordozók (pl. hidrogén) felhasználásának elősegítése révén következetesen élen járunk a teljes mértékben fenntartható értéklánc megteremtésében.

Maradjunk kapcsolatban.

Legyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról és az exkluzív ajánlatokról.