Technológia, emberi szívvel.

Viselhető külső vázak, vezető nélkül közlekedő gépkocsik, minden terepen helyt álló járművek – a Hyundai meggyőződése, hogy a jövő mobilitása jóval többről szól majd, mint személyautókról. Az 'Emberiséget szolgáló fejlődés' jövőképének égisze alatt szenvedélyes elhivatottsággal kutatjuk és fejlesztjük robotjainkat.

Messzebbre érő ember.

Új generációs robotikai elképzeléseink átsegítenek bennünket a fizikai korlátokon és a képzelet határain, és a mobilitás feladatkörét a virtuális térre is kiterjesztik: ezt nevezzük metamobilitásnak. Robotikai üzletágunk elősegíti a jövőbeli mobilitás irányába mutató paradigmaváltást, amelynek keretében a klasszikus közlekedési eszközökön túllépve megvalósítható az emberiség korlátok nélküli mozgási szabadsága.
Closeup of Hyundai wearable robotic legs
Egy olyan jövőről álmodunk, amelyben az emberek és a robotok együtt élnek

- a Hyundai Motors robotikai platform csapata -

Korean National Para-archer Jun-boem Park competing with wearable robotics from Hyundai.

Hordható robotikai eszközök.

Emberek számára kifejlesztett technológia.

Hyundai PnD modules for service mobility in front of a hotel.

Kiszolgáló robotika.

A mobilitás többről szól, mint autókról.

A Hyundai engineer checking a IONIQ 5 robotaxi.

Robottaxi.

Új generációs önvezető járművek.

The Boston Dynamics Spot robot walking through a hallway.

Boston Dynamics.

A Hyundai és a Boston Dynamics: a robotika fejlődését elősegítve, együtt tesszük még tökéletesebbé az emberiség mindennapjait.

A Hyundai egyéb robotikai innovációinak áttekintése.

A Hyundai robotikai értékláncot hoz létre, amely a robot-alkatrészek gyártásától kezdve az intelligens logisztikai megoldásokig mindent magában foglal. Ez annak a jövőbeli mobilitásnak a kiindulási pontja, amelynek segítségével a közúti járművek hagyományos koncepcióján áttörve, korábban elképzelhetetlen helyekre jutunk el.
 1. Hyundai future mobility solutions in London: Urban Air Mobility and Purpose Built Vehicles.

  A jövő intelligens városa.

  Elektromos, hálózatba kapcsolt, autonóm: a Hyundai intelligens városokról alkotott jövőképében helyet kapnak a Plug & Drive megoldások, a városi légi közlekedés, a speciális céljárművek, valamint a Hub.

 2. The Hyundai IONIQ 5 robotaxi – a zero tailpipe-emissions SAE Level 4 autonomous vehicle.

  Robotaxi.

  A robottaxik következő szintje: a Hyundai, valamint a vezető nélküli technológiák globális piacának vezető szereplője, a Motional-lal együtt valósították meg az IONIQ 5 robottaxit: egy SAE 4. szintű autonóm közlekedésre képes, zéró helyi károsanyag-kibocsátású járművet.

 3. Boston Dynamics robot Spot, an agile mobile robot pictured with another robot: Atlas.

  A Boston Dynamics robotjai.

  A Boston Dynamics robotikai technológiai szakértelmét a Hyundai jövőképével társítva újraalkotjuk a mobilitás jövőjét, hiszen azt valljuk, hogy a mobilitás fejlődésével együtt az emberiség is fejlődik.