slider image spring

Várja felkészülten a tavaszt: mi felkészülten várjuk Önt!

slider image spring

Az Ön autója. Az Ön szervize. Az Ön tavasza.

Csúcsajánlatunkkal még több élményben részesülhet.

Hamarosan itt a tavasz! Felkészült rá Hyundai gépkocsija? Mindene a legjobb állapotban? Nem kell lecserélni vagy utántölteni a folyadékokat? A Hyundai Tavaszi Átvizsgálás keretében munkatársaink minderről gondoskodnak, és a tél utolsó nyomaitól is megszabadítják autóját.

Emellett Eredeti Hyundai tartozékok széles választékát kínáljuk, különböző változatokban és kivitelekben - válassza azt, amelyik legjobban illik autójához. Nézze meg a saját szemével! Válasszon.

ready for the season image
Készüljön fel az új évszakra a Hyundai tavaszi átvizsgálásával!
ready for the season image
Készüljön fel az új évszakra a Hyundai tavaszi átvizsgálásával!

Belevágna az új szezonba Hyundai gépkocsijával? Előtte ugorjon be hozzánk! A Hyundai tavaszi átvizsgálás keretében ellenőrizzük autója kulcsfontosságú elemeit, így Ön minden alkalommal biztonságosan megérkezhet úti céljához. Foglaljon időpontot most!

A következő tételeket ellenőrizzük:

 • Első és hátsó világítás
 • Fényszóró beállítások
 • Abroncsok
 • Klímaberendezés
 • Ablaktörlő / -mosó rendszer
 • Szélvédő
 • Akkumulátor
 • Olajszint
 • Szűrők
 • Fékrendszer
 • AdBlue®
  és számos egyéb alkatrész

A biztonság, ami kijár Hyundai gépkocsijának.

Air conditioning check

Klímaberendezés ellenőrzése.

Gondoskodjon tiszta, friss levegőről az utastérben: kérje a Hyundai klímaellenőrzést. Kérje szolgáltatási csomagunkat: egy szakképzett Hyundai szerelő átvizsgálja és fertőtleníti autója légkondicionálóját, miközben az utastéri légszűrőt optimális szűrést biztosító prémium szűrőre cseréli.

Extra védelemre vágyna az allergiaszezonban? Különböző szűrőket kínálunk, hogy Ön zavartalanul élvezhesse a tavaszt.

Hyundai brake check

Hyundai fékellenőrzés.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően gyengül, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Az ellenőrzést elvégeztetve abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

Air Sanitiser

Légfertőtlenítő

A légfertőtlenítő hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat a jármű utasterében, és friss, kellemes citromos illatot hagy. Az aktív alkotóelemek finom eloszlása révén a fertőtlenítő az eldugott zugokba is eljut, és nem hagy lerakódást maga után.

Hyundai wheel and tyre service

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz.

Amint egyre szebb lesz az idő, úgy változnak az abroncsokkal szemben támasztott követelmények. Amennyiben a külső hőmérséklet tartósan meghaladja a 7°C-t, érdemes visszaszereltetni a nyári abroncsokat. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket.

Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk kerekeit: miután a megfelelő nyomásra fújtuk azokat, a Hyundainál száraz, hűvös, naptól védett helyen tölthetik a nyarat. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és tárolóhelyet takaríthat meg.

Quality tires

Minőségi gumiabroncsok.

Akár sportosan, akár környezetbarát stílusban vezet, a Hyundai ismert gyártóktól származó nyári abroncsok széles választékát kínálja, az Ön igényeinek leginkább megfelelő futófelületi mintázattal. Kérje szakértőink tanácsát.

Complete summer wheels

Készre szerelt nyári kerekek.

Mit szólna egy új kerékkészlethez? Minden rendben van a nyári abroncsaival? A Hyundai készre szerelt nyári kerekek széles választékával várja Önt és Hyundai gépkocsiját.

Eredeti Hyundai tartozékok - válasszon!

Ha Hyundait vásárol, azzal a karakteres dizájnra és a felülmúlhatatlan minőségre szavaz. Ugyanez érvényes az Eredeti Hyundai tartozékokra. A típusainkhoz tökéletesen illeszkedő, szigorú teszteknek alávetett termékek tetszetős kiegészítői minden Hyundainak.

Élményszerző tartozékok
Élményszerző tartozékok.
Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

Következő kerékpáros kalandja itt kezdődik: szereljen fel egy kerékpártartót, amely lehetővé teszi a kerékpárok könnyű felhelyezését és leemelését. Egyszerre két kerékpár (max. 60 kg) szállítását teszi lehetővé. Kompakt, lopásvédett rendszer, ráadásul a csomagtartó nyitásához nem kell leemelnie a kerékpárokat.

Fix vagy leszerelhető vonóhorog

A korróziónak ellenálló acélból készült vonóhoroggal biztonságosan és hatékonyan szállíthatja felszerelését. Válasszon a fixen rögzített és a leszerelhető kivitelek között. A leszerelhető vonóhorog könnyen fel- és leszerelhető, így praktikusan és kényelmesen használható.

Fixed tow bar Detachable tow bar

Minőség, amire számíthat.

Quality tires

Válassza a minőséget.

A Hyundai vonóhorgok a legkiválóbb minőséget kínálják. Hiszen csak az eredeti Hyundai tartozékok készülnek ugyanolyan szigorú követelmények szerint, mint a Hyundai gépkocsik.

 • A szigorú gyári beszállítói elvárások szerint tesztelve
 • Maximális biztonságérzetet adó tesztek: CARLOS BC tesztszabvány a kerékpárszállítók felszerelésére, CARLOS TC az utánfutók / lakókocsik csatlakoztatására.
 • E-festési eljárás a hatékony korrózióvédelemért
Complete summer wheels

Válassza a fenntarthatóságot.

Szeretnénk felhívni a figyelmet a fenntarthatóság fontosságára. Ezért mind nagyobb arányban alkalmazunk fenntartható módon előállított anyagokat az eredeti Hyundai tartozékok gyártása során.

 • Akár 90 százalékban természetes alapú nyersanyagokból készül
 • Tökéletesen illeszkednek - csomagtér tálca, tálcatoldat és első csomagtér tálca
 • Támogassa az ISCC követelmények szerint előállított, biológiai alapú műanyagok felelősségteljes gyártását
Tartozékok, amelyek óvják azt, amit szeret
Tartozékok, amelyek óvják azt, amit szeret.
Csomagtéri tálca toldattal

Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes, megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan tálcával tisztán tarthatja a csomagteret. A csomagtéri tálca toldat ledöntött hátsó ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet; rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.

Kétoldalas csomagtéri szőnyeg, Lökhárító védőelem

Kétoldalas csomagtéri szőnyeg, Lökhárító védőelem

Méretre készült, védelemre termett. Mindegy, mit szállít, ezzel a kiváló minőségű velúr szőnyeggel hosszan megőrizheti a csomagtartó újkori megjelenését. A kihajtható lökhárító védőelem rögzítésére szolgáló patentekkel extra védelmet nyújt a lökhárítónak.

Egyedi, mint az Ön Hyundai gépkocsija.

Külső tükörház-borítás

Külső tükörház-borítás

A külső tükörház-borítás lenyűgöző részletekkel és színfoltokkal gazdagítja Hyundai gépkocsija külső megjelenését. Csiszolt alumínium hatású vagy zongoralakk kivitelben rendelhető. 2 darabos készlet.

LED lábtér-megvilágítás

Hangsúlyozza ki az utastér prémium hangulatát a lábtér rejtett megvilágításával. Kifinomult fénybe burkolja a lábteret az ajtók nyitásakor és zárásakor. Stílusos kék vagy klasszikus fehér világítás: melyik illik jobban Hyundai gépkocsijához?

LED lábtér-megvilágítás fehér LED lábtér-megvilágítás kék
19′′ Yangju könnyűfém keréktárcsa ezüst 19′′ Yangju könnyűfém keréktárcsa kéttónusú

19′′ Yangju könnyűfém keréktárcsa

19′′ ötküllős könnyűfém keréktárcsa ezüst színben vagy kéttónusú kivitelben. 7.5Jx19 méret, alkalmas 235/55 R19 abroncsokhoz. Kerékagy-borítással. Az eredeti kerékcsavarok használhatók.

Töltődjön fel friss energiával.

Járműből a fogyasztóra

Járműből a fogyasztóra

Utazás közben használja áramforrásként akkumulátoros elektromos autóját: a 220V-os váltóáramú fedélzeti csatlakozóból járművén kívül is működtetheti, töltheti elektromos berendezéseit. Teljesen feltöltött akkumulátor esetén a járműből-a-fogyasztóra funkció akár 3,6 kW kimeneti teljesítményre képes (járműve teljesítményétől függően), ami elegendő ahhoz, hogy 24 órán át működtessen egy nagyméretű televíziót vagy egy közepes méretű légkondicionálót. Csak illessze be a V2L csatlakozót a külső töltőaljzatba.

Töltőkábel

Töltőkábel, Mode 3

Hyundai elektromos járműve új energiára szomjazik? Mi sem egyszerűbb ennél! Töltse fel akkumulátorát egyenáramról, gyorsan és egyszerűen. A Mode 3 töltőkábel mindkét végén type 2 csatlakozókat találunk. Használja nap mint nap az ilyen aljzatokkal felszerelt nyilvános és otthoni töltőpontokon. Az autó és a töltőpont aktívan kommunikál egymással, így Ön nyomon követheti a töltési folyamatot.