Úttörő formaterv. Hybrid teljesítmény.

Köszöntjük a forradalomban. A vadonatúj Tucson Hybrid nem csupán az elődmodell evolúciója: teljes körű dizájn-forradalmat képvisel. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint az üzemanyaggal különösen takarékosan bánó hibrid hajtásláncot kínál.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Hybrid teljesítmény.

  A kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást változatlanul élvezetes vezethetőséggel társító, új hibrid hajtáslánc kombinált teljesítménye 230 LE, a maximális rendszernyomaték 350 Nm.

 2. Élvonalbeli szabadidőjárműves formaterv.

  A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő vadonatúj Tucson Hybridet a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai.

 3. Kategóriaelső biztonság.

  A vadonatúj Tucson a kategória legkiválóbb fejlett vezetőtámogató rendszereit, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagját kínálja, így minden eddiginél nagyobb biztonságban érezheti magát.

  Mi az a hibrid?

  Az új Tucson Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik: ezt nevezzük párhuzamos full hibrid hajtásláncnak. A kettő együtt, egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátor támogatásával biztosít kiváló üzemanyag-fogyasztást és inspiráló teljesítményt. A hibrid hajtáslánc zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; olykor mindkettőt egyidejűleg működtetve.

  Kapcsolódás.

  Élvezze az élvonalbeli kapcsolódást, menet közben.

  Kényelem és praktikum.

  A vadonatúj Tucson a sokoldalúság és az online kapcsolódás mellett a kényelem és a praktikum terén is kiemelkedően teljesít.

  Biztonság.

  Ismerje meg a kategória élvonalába tartozó biztonsági jellemzőket, valamint a fejlett vezetőtámogató rendszereket.

  An illustration of the Euro 6d emission standards for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  A jövőre felkészített motortechnológia.

  Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai Tucson teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, az új Tucson Hybrid is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorra 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side.
  Logo of the Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty.
  Árajánlatkérés Tesztvezetés